シバタ工業 スポンジ大長9型 NC020-26.0

シバタ工業 スポンジ大長9型 NC020-26.0

11088円

シバタ工業 スポンジ大長9型 NC020-26.0

シバタ工業 スポンジ大長9型 NC020-26.0:当店は、2005年3月4日にusaリミテッド証券取引所のメインボードに上場しました。 出群,国内送料無料,記念日シバタ工業 スポンジ大長9型 NC020-26.0

Verbaal Visuele Communicatie

marketing communicatie, beeld en design

EFFECTIEF communiceren

Werken aan uw marketingstrategie, verhogen van merkbekendheid en verbeteren van uw resultaten begint bij Verbaal Visuele Communicatie.

シバタ工業 スポンジ大長9型 NC020-26.0

Wij werken graag aan uw bekendheid. Doelgericht en altijd vanuit een visie op uw doelgroep. Wij bedenken en ontwikkelen complete campagnes, van idee tot en met de realisatie. Daarbij beschikken wij over een compleet scala aan creatieve en innovatieve mogelijkheden. Ons doel? Zorgen dat u gezien wordt!

onze gewaardeerde opdrachtgeverswij weten hoe je een merk bouwt

Onderzoek

Onderzoek

Waar staat een merk? Wie zijn de concurrenten en hoe communiceren zij? Waarin ligt de behoefte bij de consument en waarin voorziet het merk nog meer? Vragen die we stellen om onszelf en de klant inzicht te geven in de markt. Essentieel voor aanvang van iedere uiting. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een huisstijl of een complete campagne. Weten waar de speerpunten liggen en waar je accenten moet leggen.
Doelen

Doelen

Samen met de klant stellen we de gewenste communicatiedoelen vast. Wat willen we bereiken? Wat zijn de reëele verwachtingen van de gestelde doelen? Heldere doelen leiden tot effectieve communicatie.
Strategie

Strategie

Aan de hand van de gestelde doelen, de marktpositie en de doelgroep bepalen we de strategie. Daarbij putten we uit het complete arsenaal aan marketing tools. Welke media we het beste kunnen inzetten hangt af van het beoogde effect en het beschikbare budget. Strategie met visie. Neem een voorsprong op uw concurrent.
Concept

Concept

Het hart van onze ‘creatieve keuken’.

Het inzetten van creatieviteit ten dienste van uw boodschap. Wat wordt het verhaal, de ‘tone of voice’, visuals en uitstraling? Wij bedenken krachtige, opvallende, onderscheidende en pakkende communicatieconcepten. Ons doel? Zorgen dat u gezien wordt!
Creatie

Creatie

Concepten vertalen naar oogstrelende en verrassende designs.

Of het nu gaat om gedrukte of digitale uitingen; huisstijlen, brochures, websites, apps, illustraties, foto- of videoproducties. Wij beheersen het gehele creatieve spectrum. Van concept tot en met de realisatie. Eén adres voor uw gehele communicatie.
Evaluatie

Evaluatie

Bedenken, creëren, evalueren, bijstellen.

Optimaal communiceren vereist een kritische blik. Zijn doelen bereikt? Heeft het concept zijn beoogde effect?

Door kritisch te evalueren en zo nodig bij te sturen, gaan we voor het maximaal haalbare resultaat.
Naam

media

Folio

Folio

Huisstijlen, brochures, jaarverslagen, (les)boeken, noem maar op. Opvallend of juist meer ingetogen?

Wij maken ontwerpen die passen bij uw organisatie en doelgroep. Met een mooie beeldtaal, heldere en aansprekende teksten, en een ruime keuze aan druk- en afwerkmogelijkheden. Van ontwerp tot en met de druk. Wij verzorgen het hele traject.
Web

Web

Een site of webshop, het visitekaartje en vaak ook de eerste indruk van uw bedrijf. Wij ontwerpen en bouwen responsive (platform onafhankelijk) sites. Met een doordachte structuur (wat staat waar, hoe werkt het en waarom?) zorgen we dat bezoekers prettig door de site navigeren. Verleiden en overtuigen met een uitnodigend ontwerp, heldere indeling en optimaal gebruiksgemak. Ga niet alleen voor de eerste, maar vooral voor een blijvende indruk.
App

App

Apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Games, informatie, educatie, social media of zakelijke diensten, nemen we gretig tot ons via mobile of tablet. Daarmee zijn apps een bijzonder krachtige medium binnen de marketing communicatie. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen opvallende applicaties. Op een leuke, vernieuwende en effectieve manier communiceren. Kom in interactie met uw doelgroep.
Video

Video

Waarom vertellen met zoveel woorden als je het ook kan vangen met beelden? Bedrijfs- en productpromo’s, instructiefilms en commercials. Van storyboard tot en met de montage. Filmisch ‘geschoten’ en vlot gemonteerd, met professionele voice-overs en dragende muziek.

Liever een animatie? Dat kan ook. Gemaakt in een passende stijl en met een helder verhaal.... dat blijft hangen.
Foto

Foto

We handelen naar wat we zien. Het juiste plaatje maakt dat we enthousiast of verlekkerd worden; dat we ons aangetrokken voelen bij het ‘gecreëerde’ imago; of dat we een instructie beter begrijpen. Wij beschikken over een uitgebreide ‘pool’ aan fotografen. Ieder met een eigen stijl en discipline.
Of maak gebruik van ons wereldwijde netwerk aan stock- en persbureaus, archieven en musea. Wij regelen het beeld inclusief de rechtenafhandeling.
Illustratie

Illustratie

Strips, technische illustraties, karakters, infographics; commercieel of educatief; 2d en 3d. Origineel, grappig of inzichtelijk. Een specifieke stijl op het oog? Maak een keuze uit onze ruime selectie aan illustratoren.
Social

Social

‘Tell a friend’. Contacten leggen doen we steeds vaker digitaal. Grote groepen bereiken en activeren via social media. Promoten van nieuwe producten, vergroten en verbeteren van je naamsbekendheid en ondersteunen van bredere campagnes. Met de inzet van Social Media Marketing (SMM), Facebook Pages, Ads en Apps helpen wij u dit te bereiken.

‘Tell a friend - get noticed!’
Seo

SEO

Bovenaan staan in Google? Meer bezoekers op uw site? Voorkomen dat bezoekers vroegtijdig wegklikken? Met online marketing diensten, zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren, conversie optimalisatie en de inzet van een slimme internet marketing strategie, vergroten wij het succes van uw website.

Met uitgebreide rapportages maken we behaalde resultaten inzichtelijk en geven waar nodig sturing. Meetbaar effectief.
Onderzoek

Onderzoek

Waar staat een merk? Wie zijn de concurrenten en hoe communiceren zij? Waarin ligt de behoefte bij de consument en waarin voorziet het merk nog meer? Vragen die we stellen om onszelf en de klant inzicht te geven in de markt. Essentieel voor aanvang van iedere uiting. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een huisstijl of een complete campagne. Weten waar de speerpunten liggen en waar je accenten moet leggen.

effectief ontwerpen

functioneel en mooi

Wat willen we bereiken? Natuurlijk moet het design uitnodigend en opvallend zijn. Maar wat maakt het uniek? Hoe springt uw merk er uit ten opzichte van uw concurrenten? Past het binnen uw huisstijl? Of is het juist een nieuw vertrekpunt? Allemaal vragen die we ons vooraf stellen. We gaan tenslotte voor het maximale effect. Onderscheidend, in het oog springend, duidelijk, eigen ...en natuurlijk; vooral ook mooi!

Folio
タイガー タイガー MAB-K300XC ステンレスエアーポット 3.0L クリアーステンレス店内最大ポイント10倍! 【全品P5~10倍】抗菌カラー庖丁 牛刀 24cm MGK-240ピンク AKL0924PITOTO 水栓金具取替えパーツ ワンダービート クリックシャワーヘッド THC8Cアレッタ ALETTA {ギフトラッピング} アレッタ ALETTA ベビー 赤ちゃん カーディガン トップス ダークブルーオカモト粘着製品部 工業用・プロ用両面テープ オカモト 両面テープ 6231 50mmX10M 《30巻入》〔品番:62315010〕[2225030×30]「法人・事業所限定,直送元」コーデュロイ生地 ファブリック クリーニング アイアン コンパクト 省スペース おすすめ ビンテージ 男前 西海岸 モダン シンプル カフェ風 おしゃれ かわいい 一人暮らし ファミリー ベンチ 2人掛け カバーリングベンチ ブラウン 茶 グリーン 緑 ブルー 青 グレー カジュアル リビング ダイニング 肘無し アームレス インテリア 家具 新生活 新生活応援 模様替え 部屋 リラックス 送料無料伝説の中原実サビに強い仕様で切れ味抜群の天然木製柄付き 国産 のこぎりノコギリ のこぎり 鋸 ガーデニング用品 園芸用品 剪定用品 剪定道具 剪定用具 庭 ガーデン テラス 庭いじり 庭園 【マラソンでポイント最大43.5倍】簡単お手入れ ノコギリ/鋸 【刃長24cm】 日本製 テフロン加工 錆びにくい仕様 白紙2号 木製柄付き 『鋸切れ味世界一 華』【代引不可】
【第2類医薬品】【松浦漢方】キュウ帰調血飲第一加減エキス 細粒 2g×300包 ※お取り寄せになる場合もございますナイキ レディース ボトムス レギンス Redstone/ Clear 全商品無料サイズ交換 ナイキ レディース レギンス ボトムス One Luxe Crop Leggings Redstone/ ClearReebok メンズ スポーツ用品 Reebok リーボック スポーツ用品 HIIT - Sports shoes - blue【13時までの注文であす楽対応】 ランバン スポール LANVIN SPORT カモフラ柄ショルダーバッグディズニー Disney ローチェスト チェスト たんす 大人気のDisneyチェストシンプルで可愛くミッキーの取っ手があるローチェストです 国産 日本製 ディズニー Disney ローチェスト チェスト キッズチェスト ミッキー たんす 衣類収納 幅80 ホワイト ピンク 日本製 国産 大川家具 小引出し レール付 ナチュラル 子供 子ども部屋 引き出し 収納力 北欧 生活 可愛い 暮らし 新生活 引っ越し 家具 木製 完成品 通販 送料無料純正LEDフォグランプ装着車両のフォグランプユニット交換が可能! ガ【霧灯】トヨタ クラウン[210系 後期]対応 Eマーク取得 ガラスレンズフォグランプユニット付 LED MONSTER L8400 LEDフォグランプキット LEDモンスター LEDカラー:イエロー3200K 全光束:8400lm バルブ規格:H8/H11/H16兼用(36-D-1)(まとめ)キョクトウ・アソシエイツ Trees B5 A罫 30枚 ピンク【×100セット】〔沖縄離島発送不可〕キクロン 頭・首元冷却材 ■キクロン アワスター ふつう B《60枚入》 200016(1461601)×60[送料別途見積り][法人・事業所限定][外直送]
Web
App
Beeldresearch
Video
cliënt: ZEN advocaat
opdracht: Ontwerp volledige huisstijl
Designparameters:

pop-up kader als je een ontwerp aanklikt. Informatie zelf in te vullen.

Dus standaard zonder kader alleen bij aanklikken komt deze naar boven.

Mooi in beeld

illustratoren, fotografen en beeldresearch

Mensen handelen naar wat ze zien. Daarom is de inzet van goed beeld zo belangrijk. Gaat het om een opvallende, verrassende campagne; een mooie, aantrekkelijke (digitale) publicatie; of een verhelderende en inzichtelijke instructie of lesmethode?

Wij maken of verwerven de juiste beelden (of video- en geluidsfragmenten). Kies uit onze uitgebreide pool aan illustratoren en fotografen of maak gebruik van onze expertise als beeldresearchers. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk aan stockbureaus, persbureaus, (historische) archieven en musea. Overzichtelijk ter selectie aangeboden in onze digitale lightbox. Wij verzorgen het gehele beeldtraject. Van beeldplan tot en met het regelen en aankopen van de rechten. Het juiste beeld bij uw verhaal. Kijk, dat noemen we nou visueel communiceren.

Bel mij terug


Zijpendaalseweg 51a
6814 CD Arnhem

[email protected]

vacature animators
vacature fotografen
vacature illustratoren

シバタ工業 スポンジ大長9型 NC020-26.0

シバタ工業 スポンジ大長9型 NC020-26.0:当店は、2005年3月4日にusaリミテッド証券取引所のメインボードに上場しました。 出群,国内送料無料,記念日シバタ工業 スポンジ大長9型 NC020-26.0