WARING バキュームシーラー

WARING バキュームシーラー

11330円

WARING バキュームシーラー

WARING バキュームシーラー:当店は、2005年3月4日にusaリミテッド証券取引所のメインボードに上場しました。 内祝い,贈呈,人気WARING バキュームシーラー

Verbaal Visuele Communicatie

marketing communicatie, beeld en design

EFFECTIEF communiceren

Werken aan uw marketingstrategie, verhogen van merkbekendheid en verbeteren van uw resultaten begint bij Verbaal Visuele Communicatie.

WARING バキュームシーラー

Wij werken graag aan uw bekendheid. Doelgericht en altijd vanuit een visie op uw doelgroep. Wij bedenken en ontwikkelen complete campagnes, van idee tot en met de realisatie. Daarbij beschikken wij over een compleet scala aan creatieve en innovatieve mogelijkheden. Ons doel? Zorgen dat u gezien wordt!

onze gewaardeerde opdrachtgevers商品名WARING バキュームシーラー
JAN4533022501386
品番u2mall-b00trnmuyk
重量
商品仕様サイズ:(W)19cm x (D)29cm X (H)20cm
本体重量:0.5kg
素材・材質:本体/ABS,吸引ベース/ABS, 吸引カップ/ABS/SAN
電源:100W 50・60Hz
消費電力:DC7.5V 2.5A
保障期間:1年
付属品:シーラーバッグケース(壁掛け可能、充電スタンドと連結可)、充電スタンド/収納カバー、ジッパーロック、充電器(AC/DC アダプター)、シーラーバック(1L用25枚、4L用25枚)
製品概要・仕様 1:1回の充電で約50回の使用が可能
製品概要・仕様 2:冷凍、湯せん、電子レンジにも対応。
製品概要・仕様 3:バッグの耐熱温度は-20°~100°、通常の電子レンジ800Wで5分間の使用が目安
商品説明●野菜、果物、肉、魚を6層構造の保存袋で鮮度の高い状態で真空保冷。冷凍やレンジにも対応●食材をシーラーバッグに入れ、完全にジッパーを閉じ、吸引カップを赤色のバルブに当て、作業用トリガーを引き脱気します。脱気が完了したら、冷蔵庫や冷凍庫など、食材によって適切な場所で保存してください。●電源コード:1.8m●外寸:190×290×H202 ●本体重量:545g●消費電力:DC7.5V 2.5A●電源:単相100V 50/60Hz●付属品:シーリングバッグ(1L 25枚、4L 25枚) 壁掛け式バッグ容器 チャージャーステーション ●外装サイズ(高さ mm):210●外装サイズ(幅 mm):280●外装サイズ(奥行き mm):295●外装サイズ(重量 g):3150●製品重量(g):2740●こちらの商品はメーカー・取引先からの直送品となります。【代金引換払い】【お届け時間指定】【店頭引き渡し】はご利用になれませんので、あらかじめご了承ください。●沖縄・離島への配送料金は別途見積もりとなりますのでご了承ください。


※ご注文タイミングやご注文内容によっては、購入履歴からのご注文キャンセル、修正を受け付けることができない場合がございます。※大型商品や一部の商品につきましてはメーカー取り寄せとなる場合がございます。

wij weten hoe je een merk bouwt

Onderzoek

Onderzoek

Waar staat een merk? Wie zijn de concurrenten en hoe communiceren zij? Waarin ligt de behoefte bij de consument en waarin voorziet het merk nog meer? Vragen die we stellen om onszelf en de klant inzicht te geven in de markt. Essentieel voor aanvang van iedere uiting. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een huisstijl of een complete campagne. Weten waar de speerpunten liggen en waar je accenten moet leggen.
Doelen

Doelen

Samen met de klant stellen we de gewenste communicatiedoelen vast. Wat willen we bereiken? Wat zijn de reëele verwachtingen van de gestelde doelen? Heldere doelen leiden tot effectieve communicatie.
Strategie

Strategie

Aan de hand van de gestelde doelen, de marktpositie en de doelgroep bepalen we de strategie. Daarbij putten we uit het complete arsenaal aan marketing tools. Welke media we het beste kunnen inzetten hangt af van het beoogde effect en het beschikbare budget. Strategie met visie. Neem een voorsprong op uw concurrent.
Concept

Concept

Het hart van onze ‘creatieve keuken’.

Het inzetten van creatieviteit ten dienste van uw boodschap. Wat wordt het verhaal, de ‘tone of voice’, visuals en uitstraling? Wij bedenken krachtige, opvallende, onderscheidende en pakkende communicatieconcepten. Ons doel? Zorgen dat u gezien wordt!
Creatie

Creatie

Concepten vertalen naar oogstrelende en verrassende designs.

Of het nu gaat om gedrukte of digitale uitingen; huisstijlen, brochures, websites, apps, illustraties, foto- of videoproducties. Wij beheersen het gehele creatieve spectrum. Van concept tot en met de realisatie. Eén adres voor uw gehele communicatie.
Evaluatie

Evaluatie

Bedenken, creëren, evalueren, bijstellen.

Optimaal communiceren vereist een kritische blik. Zijn doelen bereikt? Heeft het concept zijn beoogde effect?

Door kritisch te evalueren en zo nodig bij te sturen, gaan we voor het maximaal haalbare resultaat.
Naam

media

Folio

Folio

Huisstijlen, brochures, jaarverslagen, (les)boeken, noem maar op. Opvallend of juist meer ingetogen?

Wij maken ontwerpen die passen bij uw organisatie en doelgroep. Met een mooie beeldtaal, heldere en aansprekende teksten, en een ruime keuze aan druk- en afwerkmogelijkheden. Van ontwerp tot en met de druk. Wij verzorgen het hele traject.
Web

Web

Een site of webshop, het visitekaartje en vaak ook de eerste indruk van uw bedrijf. Wij ontwerpen en bouwen responsive (platform onafhankelijk) sites. Met een doordachte structuur (wat staat waar, hoe werkt het en waarom?) zorgen we dat bezoekers prettig door de site navigeren. Verleiden en overtuigen met een uitnodigend ontwerp, heldere indeling en optimaal gebruiksgemak. Ga niet alleen voor de eerste, maar vooral voor een blijvende indruk.
App

App

Apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Games, informatie, educatie, social media of zakelijke diensten, nemen we gretig tot ons via mobile of tablet. Daarmee zijn apps een bijzonder krachtige medium binnen de marketing communicatie. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen opvallende applicaties. Op een leuke, vernieuwende en effectieve manier communiceren. Kom in interactie met uw doelgroep.
Video

Video

Waarom vertellen met zoveel woorden als je het ook kan vangen met beelden? Bedrijfs- en productpromo’s, instructiefilms en commercials. Van storyboard tot en met de montage. Filmisch ‘geschoten’ en vlot gemonteerd, met professionele voice-overs en dragende muziek.

Liever een animatie? Dat kan ook. Gemaakt in een passende stijl en met een helder verhaal.... dat blijft hangen.
Foto

Foto

We handelen naar wat we zien. Het juiste plaatje maakt dat we enthousiast of verlekkerd worden; dat we ons aangetrokken voelen bij het ‘gecreëerde’ imago; of dat we een instructie beter begrijpen. Wij beschikken over een uitgebreide ‘pool’ aan fotografen. Ieder met een eigen stijl en discipline.
Of maak gebruik van ons wereldwijde netwerk aan stock- en persbureaus, archieven en musea. Wij regelen het beeld inclusief de rechtenafhandeling.
Illustratie

Illustratie

Strips, technische illustraties, karakters, infographics; commercieel of educatief; 2d en 3d. Origineel, grappig of inzichtelijk. Een specifieke stijl op het oog? Maak een keuze uit onze ruime selectie aan illustratoren.
Social

Social

‘Tell a friend’. Contacten leggen doen we steeds vaker digitaal. Grote groepen bereiken en activeren via social media. Promoten van nieuwe producten, vergroten en verbeteren van je naamsbekendheid en ondersteunen van bredere campagnes. Met de inzet van Social Media Marketing (SMM), Facebook Pages, Ads en Apps helpen wij u dit te bereiken.

‘Tell a friend - get noticed!’
Seo

SEO

Bovenaan staan in Google? Meer bezoekers op uw site? Voorkomen dat bezoekers vroegtijdig wegklikken? Met online marketing diensten, zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren, conversie optimalisatie en de inzet van een slimme internet marketing strategie, vergroten wij het succes van uw website.

Met uitgebreide rapportages maken we behaalde resultaten inzichtelijk en geven waar nodig sturing. Meetbaar effectief.
Onderzoek

Onderzoek

Waar staat een merk? Wie zijn de concurrenten en hoe communiceren zij? Waarin ligt de behoefte bij de consument en waarin voorziet het merk nog meer? Vragen die we stellen om onszelf en de klant inzicht te geven in de markt. Essentieel voor aanvang van iedere uiting. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een huisstijl of een complete campagne. Weten waar de speerpunten liggen en waar je accenten moet leggen.

effectief ontwerpen

functioneel en mooi

Wat willen we bereiken? Natuurlijk moet het design uitnodigend en opvallend zijn. Maar wat maakt het uniek? Hoe springt uw merk er uit ten opzichte van uw concurrenten? Past het binnen uw huisstijl? Of is het juist een nieuw vertrekpunt? Allemaal vragen die we ons vooraf stellen. We gaan tenslotte voor het maximale effect. Onderscheidend, in het oog springend, duidelijk, eigen ...en natuurlijk; vooral ook mooi!

Folio
5個セット 韓国鍋 角20cm木台(内寸16.8) [ 20 x 20 x 2.5cm ] | 韓国食器 焼肉 ホルモン 韓流 人気 おすすめ 食器 業務用 飲食店 カフェ うつわ 器 おしゃれ かわいい ギフト プレゼント 引き出物 誕生日 贈り物 贈答品【送料無料】【代引不可】【同梱不可】【本州のみ取扱】 ダイオサンシャイン S-2000 (防虫ネット) 目合い1mm 巾150cm×長さ100m光 ヒカリ ハンドメイドで制作 ダマスカス鋼 肥後守風デザインライナローックフォールディングナイフ 光 ヒカリ ダマスカス(damascus)肥後小刀 肥後守風折りたたみナイフ ヒカリ 伊原 賢治 肥後小刀 ホールディングナイフ ダマスカス鋼水分を含むと拡がる特殊ナイロンフロス。歯肉にソフトで歯間に挿入しやすく、プラーク除去効果の高いデンタルフロス 歯周病の原因菌がひそむ歯間部の歯周プラーク除去 4901616210707 【送料込】サンスター GUM デンタルフロス 40m ワックスつきタイプ×60点セット まとめ買い特価! ( ふくらむソフトなフロス ) ( 4901616210707 )サマンサタバサ Samantha Thavasa レディース バッグ トート 1921105011 サマンサタバサ バッグ ハンドバッグ レディース カジュアル 小さめ 黒 フォーマル サマンサ Samantha Thavasa かばん 鞄 新品 新作 ブランド プレゼント ギフト 通販BONDHUS/ボンダス ラチェット式L型レバークランプ 最大口開300mm×フトコロ140mm 49030OLYMPUS ICレコーダー Voice-Trek V-512020-2021 メーカーサンプル品(展示会使用サンプル品) 32(THIRTYTWO) LASHED D.BOA WS MELANCON 20-21モデル レディース スノーボード ブーツ スノボー 靴
送料無料、フットサルゴール 【ポイント5倍!10月4日20:00-10月11日1:59】【受注生産品】トーエイライト (TOEI LIGHT) フットサルゴールS300 B-6233カスタム 水質・水分測定器 カスタム 防水溶存オゾン計用標準センサー 〔品番:DOZS-01PE〕[1717566]「送料別途見積り,法人・事業所限定,取寄」ハタヤ(ハタヤリミテッド) サンタイガーリール 単相100V型30m アース・過負荷ブレーカー付 TBG-301KGX 1055712 送料込み!豊稔企販 刈込ハサミ ■豊稔 金光山作 本職用 門型刈込鋏 195mm HT2024(1353437)[送料別途見積り][法人・事業所限定][外直送]TOA 防滴メガホン15W日本未発売 セール品 海外ブランドの靴・スニーカー・バッグ・子供服・鞄・水着など取り扱い多数!プレゼントやお祝いにも 送料無料 エルスペース L*Space レディース 女性用 ファッション ジャンプスーツ つなぎ セット North Shore Jumper - Sunrise Stripe快適プラスB型ベビーカー 【リッチェル】カルガルー プラス CT ネイビー(NV)/B型ベビーカー/バギー/ストローラー/7カ月頃から36カ月頃まで/【richell】岩田製作所 ラインテープ IWATA ラインプロ テープ 灰 150mmX30m 〔品番:LP1330-4〕[2216234]「法人・事業所限定,直送元」
Web
App
Beeldresearch
Video
cliënt: ZEN advocaat
opdracht: Ontwerp volledige huisstijl
Designparameters:

pop-up kader als je een ontwerp aanklikt. Informatie zelf in te vullen.

Dus standaard zonder kader alleen bij aanklikken komt deze naar boven.

Mooi in beeld

illustratoren, fotografen en beeldresearch

Mensen handelen naar wat ze zien. Daarom is de inzet van goed beeld zo belangrijk. Gaat het om een opvallende, verrassende campagne; een mooie, aantrekkelijke (digitale) publicatie; of een verhelderende en inzichtelijke instructie of lesmethode?

Wij maken of verwerven de juiste beelden (of video- en geluidsfragmenten). Kies uit onze uitgebreide pool aan illustratoren en fotografen of maak gebruik van onze expertise als beeldresearchers. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk aan stockbureaus, persbureaus, (historische) archieven en musea. Overzichtelijk ter selectie aangeboden in onze digitale lightbox. Wij verzorgen het gehele beeldtraject. Van beeldplan tot en met het regelen en aankopen van de rechten. Het juiste beeld bij uw verhaal. Kijk, dat noemen we nou visueel communiceren.

Bel mij terug


Zijpendaalseweg 51a
6814 CD Arnhem

[email protected]

vacature animators
vacature fotografen
vacature illustratoren

WARING バキュームシーラー

WARING バキュームシーラー:当店は、2005年3月4日にusaリミテッド証券取引所のメインボードに上場しました。 内祝い,贈呈,人気WARING バキュームシーラー